Vuoden Uusyrittäjä 2017 -kilpailun voitto Duunivarusteen yrittäjille

| 09.06.2017 -
Suomen Uusyrityskeskukset ry valitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Valinta tehdään kahdesta viiteen vuotta yrittäjänä toimineiden, uusyrityskeskusten avulla yrityksensä perustaneiden henkilöiden joukosta. 
Tänä vuonna kilpailun voittajiksi valittiin työvaatteiden ja -varusteiden erikoisliike Duunivaruste Oy:n yrittäjät. Kunniamaininta annettiin lihakauppa Köttdisken Malax Ab:n yrittäjälle sekä sähkö- ja tietoliikenneyritys Efficient Network Partner Oy:n yrittäjille.


Kirkkaalla liikeidealla ja kovalla työllä menestykseen

Teemu Takku perusti työvaatteita ja -varusteita sekä työturvallisuuspalveluita tarjoavan Duunivaruste Oy:n vuonna 2014. Vielä saman vuoden aikana Simo Sutinen osti puolet yrityksestä.
Vaatteiden ja varusteiden kannattava myynti Suomen kokoisessa maassa ei ole helppoa, mutta kaksikko onnistui tuomaan lisäarvoa työvaate- ja työvaruste-markkinoille. He rakensivat palvelun, jonka avulla pystyy tarkasti hallinnoimaan varustehankintoja ja niiden kustannuksia työntekijäkohtaisesti. Samassa palvelussa voi hallinnoida myös tarvittavia työlupia (työturvallisuus, tulityö ym.). Järjestelmän kautta saa helposti paitsi raportit hankinnoista myös automaattiviestit lupien umpeutumisista. Vaatteet ja varusteet voi tilata kätevästi verkkokaupasta tai käydä ostamassa Kuopiossa sijaitsevasta yli 500 neliön kokoisesta myymälästä. Vaatteiden ja varusteiden lisäksi Duunivaruste tarjoaa turvakorttikoulutuksia ja putoamissuojainten määräaikaistarkastuksia.
Duunivaruste vakuutti Vuoden Uusyrittäjä -kilpailun tuomariston voimakkaalla ja kannattavalla kasvulla sekä omintakeisella konseptilla. Yritys on menestynyt alusta asti odotettua paremmin ja liikevaihto vuonna 2016 oli jo yli 1,4 miljoonaa euroa.
− Duunivarusteen yrittäjät ovat aivan alusta asti toteuttaneet hyvin monipuolista palvelukonseptia asiakkaiden tarpeisiin. Se on aika harvinaista näin nuorelle, vasta kolme vuotta toiminnassa olleelle yritykselle, toteaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Jari Jokilampi.

Lue lisää täältä!